+31 174 64 10 44E-mail ons direct
hollandse molen

Buffet of etentje op locatie of bij u thuis

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag , een personeelsfeestje of wilt u iemand met een etentje verrassen? Le Château de ma Mère biedt u diverse mogelijkheden voor een etentje of een buffet.Etentjes op uw locatie Le Château de ma Mère

Feest in het Westland

Midden in het Westland heeft Le Château de ma Mère een sfeervolle wijnschuur. Desgewenst kan deze locatie gebruikt worden voor uw evenement. U kunt er genieten van de heerlijke wijnen van Materne Haegelin uit de Elzas in Frankrijk en wij kunnen daarbij een zeer smakelijke maaltijd serveren. U kunt zonder zorgen het middelpunt van het feest zijn en de gasten alle aandacht geven. Wij zorgen dat alles naar uw wens verloopt.

Kaasplank van etentjes op uw locatie Le Château de ma MèreIntiem diner of buffet

U kunt ook genieten van een diner met een klein gezelschap. Le Château de ma Mère verzorgt uw diner van 4 tot 10 personen. Tot ongeveer 35 personen is er ook mogelijkheid voor een diner in buffetvorm.

Kinderen zijn van harte welkom. Baby’s kunnen in een aparte ruimte een slaapje doen. Komen gasten van ver, dan beschikt Le Château de ma Mère over een eenvoudige logeerkamer voor 3 personen. Er is voldoende gratis parkeerruimte.

Thuis

Het is ook mogelijk om de catering bij u thuis of op een andere locatie te verzorgen. Wij komen en nemen de heerlijke wijnen en gerechten mee naar uw adres.Buffet op uw locatie Le Château de ma Mère

Voorbeeld

Proeverij

We beginnen met een feestelijk glas Materne Heagelin Crémant d’Alsace Rosé. Er wordt over Materne Haegelin verteld, over de Elzas, over de geschiedenis en over de keuken van deze bijzondere streek van Frankrijk. Ondertussen proeven we in heel kleine glaasjes een aantal wijnen van Materne Haegelin. Tijdens dit proeven serveren we kleine Elzassser hapjes.

Materne Haegelin bij Le Chateau de ma Mere www.lechateaudemamere.nlDiner

Na deze kennismaking met de Elzas gaan we genieten van een typisch Elzasser maaltijd. Een uitgebreide Choucroute, Bouef au Pinot Noir en Coq au Riesling zijn enkele hoofdgerechten waaruit u kunt kiezen. De maaltijd bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht, kaas en koffie/thee met Elzasser chocoladetaart.

Wijn bestellen

Na afloop van de avond is het uiteraard mogelijk om direct uw favoriete wijn van Materne Haegelin te bestellen.

Persoonlijke wensen

Heeft u andere wensen wat betreft de maaltijd laat het ons weten. Er zijn nog talloze andere mogelijkheden. Voor een diner is er uiteraard keuze uit vele gerechten.

Vult u het onderstaande formulier in en wij nemen contact op om de details met u te bespreken voor een offerte op maat:

  Uw gegevens:

  Naam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Adres

  Postcode en woonplaats

  Telefoonnummer

  _________________________________________________

  Gegevens evenement:

  Gewenste Datum

  Dagdeel (meerdere opties mogelijk)

  Gelegenheid/evenement

  Gewenste verzorging

  Aantal personen boven de 18 jaar

  Aantal personen onder de 18 jaar

  Bijzonderheden

  Neem contact met ons op

  Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op!