+31 174 64 10 44E-mail ons direct
hollandse molen

Wijnproeverij

Wijnproeverij

Regelmatig organiseert Le Château de ma Mère een wijnproeverij.Het team van Materne Haegelin en Le Château de ma Mère

In onze webshop kunt u de wijnen die Le Château de ma Mère importeert eenvoudig bestellen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij voor iedere gelegenheid en iedere maaltijd de meest geschikte wijn voor u hebben. Wilt u eerst de wijn uitproberen, dan is het ook mogelijk om een van de wijnproeverijen te bezoeken die Le Château de ma Mère organiseert. Dit is een unieke kans om kennis te maken met de wijnen van Materne Haegelin.

Wijnproeverij bij Wijnproeverij op locatie Materne Haegelin en Het team van Materne Haegelin en Le Château de ma Mère met Materne HaegelinWijnproeverij bij Le Château de ma Mère

In onze sfeervolle wijnschuur in Honselersdijk (Westland) nabij Den Haag wordt regelmatig een wijnproeverij gehouden. Eénmaal per jaar zijn Régine Garnier Haegelin en haar dochter Elise hierbij aanwezig om uitleg te geven over hun wijnen en al uw vragen te beantwoorden.

Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier voor meer informatie >>

Wijnproeverij op maat op uw gewenste datumWijnproeverij op locatie Materne Haegelin

Le Château de ma Mère verzorgt ook wijnproeverijen in besloten kring voor bijvoorbeeld uw verjaardag, huwelijksdag of bedrijfsevenement. Deze wijnproeverijen vinden plaats in de sfeervolle wijnschuur in het Westland.
Deze wijnproeverijen kunnen uitstekend gecombineerd worden met een lunch of diner. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.
Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier voor meer informatie en een offerte op maat  >>

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op!